FÖRSÄLJNINGSCHEF SÖKES​

CANOIL är ett familjeföretag som arbetat med förnyelsebara energiprodukter sedan 2009. Vi tillhandahåller förnyelsebara energiprodukter & tjänster inom smörjmedel, eldningsoljor, fetter och drivmedel. Våra kunder finns i alla storlekar och över hela landet från Kiruna i norr till Ystad i söder.

Vår målsättning är att genom att tillhandahålla högkvalitativa produkter och tjänster till konkurrenskraftiga priser på marknaden bidra till en hållbar utveckling.

OM TJÄNSTEN

I rollen som Försäljningschef kommer du att ha personalansvar för ett drivet och seniort försäljningsteam i Stockholm. Ditt uppdrag blir att strategiskt och till stor del operativt leda försäljningsarbetet till nya höjder. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och kommer aktivt arbeta med att leda, utveckla och följa upp teamets prestation. Vidare kommer du även att arbeta med egen försäljning av CANOILs energiprodukter mot både nya och befintliga kunder inom statliga myndigheter, kommunal verksamhet, fastighetsbolag, tillverkande industri och transportindustri i Sverige. Du kommer att vara ansiktet utåt för företaget och kommer arbeta proaktivt med att bygga och underhålla relationer med dina kunder.

Tjänsten utgår från vårt kontor i centrala Stockholm och majoriteten av kunderna finns i södra och mellersta Sverige. Dock har du ett nationellt kundansvar och resor i övriga landet är vanligt förekommande.

Vidare kommer du även att arbeta med:

 • Coachning och stöttning av säljarna i deras processer.
 • Lösningsorienterad försäljning av energiprodukter.
 • Förhandling om avtal/kontrakt med kunder.
 • Bearbeta nya och befintliga kunder.
 • Säkerställa goda relationer och nöjda kunder. 

 

OM DIG

Som ledare har du förmågan att coacha dina medarbetare till goda resultat. Du brinner för ledarskap och har en vilja att inspirera och motivera ditt team. Som person är du driven, ödmjuk och strukturerad. Du tar stort ägandeskap för din roll, är kommunikativ och drivs av att bygga starka och långsiktiga relationer. Du är representativ och professionell i ditt bemötande och är van att jobba självständigt samtidigt som du har en stark samarbetsförmåga. Du trivs i mindre bolag med snabba beslutsvägar och är prestigelös i ditt förhållningssätt.

För att ha bästa förutsättningar att lyckas i rollen ser vi även att du har:

 • Minst 10 års erfarenhet av B2B försäljning.
 • Minst 3 års erfarenhet som försäljningschef med personalansvar.
 • Du har tidigare varit med och byggt upp framgångsrika försäljningsteam.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort B.
 • Erfarenhet av avtalsförhandling med beslutsfattare på olika nivåer.
 • Meriterande: Erfarenhet av försäljning av liknande produkter.
 • Meriterande: Erfarenhet av att jobba i Scaleup miljö.

 

VI ERBJUDER

På CANOIL är vi stolta över att erbjuda högkvalitativa energiprodukter. Vi tror på att vår framgång skapas av att vi är en pålitlig och flexibel aktör som alltid levererar. Hos oss på CANOIL är miljöfrågan en viktig del i vår strategi. Vi strävar hela tiden efter att förbättra oss och att kunna erbjuda bättre tjänster ur ett miljöperspektiv. Tillsammans med våra kunder plockar vi fram nya förnyelsebara produkter för en ökad klimatnytta.

Ett exempel är att alla våra vägtransporter utförs med fordon som använder fossilfria bränslen vid transport från depå till slutkund.

Vi erbjuder:

 • En utvecklande och ledande roll.
 • Få möjlighet att spela en stor roll i företagets fortsatta tillväxtresa i Sverige.
 • En platt organisation med snabba beslutsvägar och mycket frihet under ansvar.

 

Har du vad som krävs att lyckas i rollen? – Skicka in din ansökan redan idag.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringsperiodens slut.

I denna rekrytering samarbetar vi med Mikael Majoros på SalesOnly. För att du som kandidat skall få bästa möjliga kandidatupplevelse, ber vi dig ödmjukt att söka tjänsten i ett första steg så kommer ansvarig rekryterare ta kontakt med dig om du har en matchande profil för tjänsten. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Om du har frågor eller funderingar om tjänsten, tveka inte att kontakta Mikael på 076-007 17 40 eller mikael.majoros@salesonly.se

CANOIL erbjuder hållbar energi för en bättre morgondag. Vi hjälper kunder att ställa om till förnyelsebart bränsle för uppvärmning och drift.

Produktutvecklingen inom miljöbränslen och smörjmedel går mycket fort och nya förbättrade produkter lanseras löpande och vi är med i den utvecklingen för att vara relevanta för våra kunder.

Våra anställda är en viktig del av vår framgång. Vill du vara med på den resan tillsammans med oss? Välkommen med din ansökan.